Felújított tengeri konténereink

Az Európába érkező és innen kiáramló konténerek száma és típusa nincs egyensúlyban, több tengeri konténer érkezik kontinensünkre, mint amennyit visszaszállítanak Ázsiába. Magyarországon is a 70-30 %-os import-export arány a jellemző, tehát a hazánkba érkező konténerek körülbelül felét üresen kell visszafuvarozni Ázsiába.

A felhalmozott üres tengeri tároló konténerek felhasználására viszont számos lehetőség van, mert a hajózásból kivont tengeri raktár konténerek CORTEN acél vázuknak és falazatuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak raktározási célokra, ellenállnak a korróziónak, költséghatékony és biztonságos tárolási lehetőséget jelentenek.

A Konténer Hungária Kft. által felújított tengeri konténerek állapota műszakilag és esztétikailag is megfelelő, áruk pedig meggyőző!

Mit takar a felújított jelző?

Az általunk felújított tengeri raktár konténerek külső héján a lemezelés esetleges hibát, horpadásait kijavítjuk, szakszerűen felületkezeljük és rozsdátlanítjuk, majd újrafényezzük.

Tengeri konténer felújított

A belső tér eseteges sérüléseit is javítjuk, a hibás elemeket szükség esetén pótoljuk vagy javítjuk.

A felújított tengeri raktár konténereink műszaki állapota teljes mértékben megfelel a raktározási, tárolási céloknak, rúdzárral felszereltek, por és cseppmentesen záródó végajtókkal kialakított biztonságos raktározási rendszerek, így a benne tárolt nagy értékű tárgyak, anyagok a külső károsodástól védettek.

A rétegelt extra vastag (vasfa) padlózat nagy teherbírású, a konténer belseje targoncázható, így a nehezebb tárgyak is könnyedén mozgathatók a tengeri raktárkonténer belsejében.

Természetesen minden felújított tengeri konténerünk a Budapest határában található 10.000 négyzetméteres konténer bemutató telephelyünkön előzetes időpont egyeztetést követően megtekinthető és megvizsgálható!

Az általunk értékesített konténerekre visszavásárlási garanciát vállalunk!

Tengeri raktár konténerek szabvány méretei és műszaki paraméterei

A tengeri tároló konténerek szabvány méretei:

  • 20 lábas, 14 m2 alapterületű tengeri raktárkonténer: 6 m x 2,45 m
  • 40 lábas, 28 m2 alapterületű tengeri raktárkonténer: 12 m x 2,45 m
  • 40 lábas, 28 m2 alapterületű 2,7 méter magas tengeri raktárkonténer: 12 m x 2,45 m 

A 20' és 40' standard normál magasságú (2,6 m), illetve High Cube (2,9 m) magasított használt tengeri konténerek legfontosabb paraméterei:

  • masszív, korrózió álló CORTEN acél vázszerkezet,
  • 2mm vastagságú, rendkívüli stabilitást és biztonságot nyújtó trapézlemezből készült oldalfalak,
  • 30mm vastag rétegelt trópusi fa (vasfa) padlózat,
  • kifogástalan műszaki állapot (ajtók víz és légmentes záródása).

Felújított tengeri konténert vásárolna vagy bérelne?

Cégünk, a Konténer Hungária Kft. szinte az összes meghatározó tengeri hajótársasággal és konténer lízinggel foglalkozó multinacionális céggel kapcsolatban áll és naprakész piaci ismeretekkel rendelkezik a hazai és európai piacokat illetően.

Felújított raktár konténer

Emiatt a legjobb árakat tudjuk kínálni Önnek, ha felújított tengeri konténert vásárolna vagy bérelne!

A konténer gyártás, átalakítás és felújítás terén szerzett több évtizedes tapasztalatunk és megbízható szakembergárdánk a garancia a minőségre.

Részletes termékkínálatunkat a www.kontener.hu oldalon tekintheti meg, ahol a legolcsóbb aktuális kínálatunkat is megtalálja!

Felújított tengeri konténer árak - eladás és bérbeadás

A Konténer Hungária Kft. már 590.000 forint + ÁFA ártól kínál eladásra felújított tengeri raktár konténert és akár már havi 16.000 forint + ÁFA összegtől tudunk felújított tengeri raktár konténert bérbe adni!

Részletes információkért és az aktuális eladó tengeri konténer kínálatunkért kattintson!

A fenti árak ajánlatnak nem minősülnek, illetve nem tartalmazzák a ki- és visszaszállítási díjat és a depózási költséget.