Használt tengeri konténereink

Az Európába érkező és innen kiáramló konténerek száma és típusa nincs egyensúlyban, több tengeri konténer érkezik kontinensünkre, mint amennyit visszaszállítanak Ázsiába. Magyarországon is a 70-30 %-os import-export arány a jellemző, tehát a hazánkba érkező konténerek körülbelül felét üresen kell visszafuvarozni Ázsiába.

A felhalmozott üres tengeri tároló konténerek felhasználására viszont számos lehetőség van, mert a hajózásból kivont tengeri raktár konténerek CORTEN acél vázuknak és falazatuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak raktározási célokra, ellenállnak a korróziónak, költséghatékony és biztonságos tárolási lehetőséget jelentenek.

A Konténer Hungária Kft. által kínált használt tengeri konténerek állapota műszakilag megfelelő, áruk pedig rendkívül kedvező!

Milyen állapotban vannak a használt tengeri raktár konténerek?

Az általunk értékesített használt tengeri raktár konténerek állapota műszakilag megfelelő, évekig alkalmasak tárolási célokra. Ügyfeleink egy része a megvásárolt használt tengeri konténert felújítja, a külső héjon a lemezelés esetleges hibáit, horpadásait kijavítja, felületkezeli, rozsdátlanítja, majd igény szerint újrafényezi. A belső tér eseteges sérülései is javíthatók, a hibás elemek pótolhatók vagy javíthatók.

 Használt tengeri konténer

A használt tengeri raktár konténereink műszaki állapota teljes mértékben megfelel a raktározási, tárolási céloknak, rúdzárral felszereltek, por és cseppmentesen záródó végajtókkal kialakított biztonságos raktározási rendszerek, így a benne tárolt nagy értékű tárgyak, anyagok a külső károsodástól védettek.

A rétegelt extra vastag (vasfa) padlózat nagy teherbírású, a konténer belseje targoncázható, így a nehezebb tárgyak is könnyedén mozgathatók a tengeri raktárkonténer belsejében.

Természetesen minden használt tengeri konténerünk a Budapest határában található 10.000 négyzetméteres konténer bemutató telephelyünkön előzetes időpont egyeztetést követően megtekinthető és megvizsgálható!

Az általunk értékesített használt tengeri konténerekre visszavásárlási garanciát vállalunk!

Tengeri raktár konténerek szabvány méretei és műszaki paraméterei

A tengeri tároló konténerek szabvány méretei:

  • 20 lábas, 14 m2 alapterületű tengeri raktárkonténer: 6 m x 2,45 m
  • 40 lábas, 28 m2 alapterületű tengeri raktárkonténer: 12 m x 2,45 m
  • 40 lábas, 28 m2 alapterületű 2,7 méter magas tengeri raktárkonténer: 12 m x 2,45 m 

A 20' és 40' standard normál magasságú (2,6 m), illetve High Cube (2,9 m) magasított használt tengeri konténerek legfontosabb paraméterei:

  • masszív, korrózió álló CORTEN acél vázszerkezet,
  • 2mm vastagságú, rendkívüli stabilitást és biztonságot nyújtó trapézlemezből készült oldalfalak,
  • 30mm vastag rétegelt trópusi fa (vasfa) padlózat,
  • kifogástalan műszaki állapot (ajtók víz és légmentes záródása).

Használt tengeri konténert vásárolna vagy bérelne?

Cégünk, a Konténer Hungária Kft. szinte az összes meghatározó tengeri hajótársasággal és konténer lízinggel foglalkozó multinacionális céggel kapcsolatban áll és naprakész piaci ismeretekkel rendelkezik a hazai és európai piacokat illetően.

Eladó-használt-konténer

Emiatt a legjobb árakat tudjuk kínálni Önnek, ha használt tengeri konténert vásárolna vagy bérelne!

A konténer gyártás, átalakítás és felújítás és kereskedelem terén szerzett több évtizedes tapasztalatunk és megbízható szakembergárdánk a garancia a minőségre.

Részletes termékkínálatunkat a www.kontener.hu oldalon tekintheti meg, ahol a legolcsóbb aktuális használt tengeri konténer kínálatunkat is megtalálja!

Használt tengeri konténer árak - eladás és bérbeadás

A Konténer Hungária Kft. már 390.000 forint + ÁFA ártól kínál eladásra használt tengeri raktár konténert és akár már havi 15.000 forint + ÁFA összegtől tudunk használt tengeri raktár konténert bérbe adni bérleti időtől függően.

Részletes információkért és az aktuális eladó tengeri konténer kínálatunkért kattintson!

A fenti árak ajánlatnak nem minősülnek, illetve nem tartalmazzák a ki- és visszaszállítási díjat és a depózási költséget.