Tengeri konténerek előnyei

A hajózásból kivont tengeri raktár konténerek CORTEN acél vázuknak és falazatuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak raktározási célokra, ellenállnak a korróziónak, így értékeit biztonságosan tudja tárolni.

Tengeri raktár konténereink kifogástalan műszaki állapotúak, rúdzárral felszereltek, por és cseppmentesen záródó végajtókkal kialakított biztonságos raktározási rendszerek, így a benne tárolt nagy értékű tárgyak, anyagok a külső károsodástól védettek.

Tengeri konténer

A rétegelt extra vastag (vasfa) padlózat nagy teherbírású, a konténer belseje targoncázható, így bútorai vagy nehezebb berendezései is könnyedén mozgathatóak a konténer belsejében. 

Tengeri tároló konténerek műszaki jellemzői

A tengeri tároló konténerek 2 mm vastag CORTEN acél trapézlemez oldalfallal rendelkeznek, mely rendkívüli stabilitást biztosít, megóvja értékeit és biztonságosan tárolhat benne bútorokat, műszaki cikkeket, berendezéseket, szerszámokat, ipari vagy mezőgazdasági termékeket is.

Tengeri konténer méretek

A 20' és 40' standard normál magasságú (2,6 m), illetve High Cube (2,9 m) magasított használt tengeri konténerek legfontosabb paraméterei:

  • masszív, korrózió álló CORTEN acél vázszerkezet,
  • 2mm vastagságú, rendkívüli stabilitást és biztonságot nyújtó trapézlemezből készült oldalfalak,
  • 30mm vastag rétegelt trópusi fa (vasfa) padlózat,
  • kifogástalan műszaki állapot (ajtók víz és légmentes záródása).

Tengeri konténerek felhasználási lehetőségei

A Konténer Hungária Kft. készletében található és Budapest melletti konténer bemutató telephelyünkön megtekinthető tengeri konténereket a következő raktározási és tárolási célokra ajánljuk, akár bérleti konstrukcióban is:

  • ipari és technológiai termékek tárolása,
  • műszaki berendezések elhelyezése,
  • mezőgazdasági eszközök, termékek, termények raktározása,
  • szerszám- és bútorraktározás,
  • építési és kivitelezési munkák alatti raktározás.

Ipari konténer

Az általunk forgalmazott tengeri konténerek széles körben alkalmazhatóak a legkülönfélébb iparági igények költséghatékony kiszolgálására. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy megtaláljuk az Ön számára legjobb raktározási megoldást!

Az általunk értékesített konténerekre visszavásárlási garanciát vállalunk!

Kérjen ajánlatot tengeri konténer vásárlás, vagy bérlés tárgyában!

Tengeri konténer árak - eladás és bérbeadás

A Konténer Hungária Kft. már 390.000 forint + ÁFA ártól kínálja a legolcsóbb felújított tengeri raktár konténereket és akár már havi 15.000 forint + ÁFA összegtől tudunk raktár konténert bérbe adni!

Részletes információkért és az aktuális eladó tengeri konténer kínálatunkért kattintson!

A fenti árak ajánlatnak nem minősülnek, illetve nem tartalmazzák a ki- és visszaszállítási díjat és a depózási költséget.