Új (egyutas) tengeri konténerek fogalma

Az Európába érkező és innen kiáramló konténerek száma és típusa nincs egyensúlyban, több tengeri konténer érkezik kontinensünkre, mint amennyit visszaszállítanak Ázsiába. Magyarországon is a 70-30 %-os import-export arány a jellemző, tehát a hazánkba érkező konténerek körülbelül felét üresen kell visszafuvarozni Ázsiába.

A felhalmozott üres tengeri tároló konténerek felhasználására viszont számos lehetőség van, mert a hajózásból kivont tengeri raktár konténerek CORTEN acél vázuknak és falazatuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak raktározási célokra, ellenállnak a korróziónak, költséghatékony és biztonságos tárolási lehetőséget jelentenek.

Az egyutas tengeri konténerek a legtöbb esetben gyakorlatilag új állapotban vannak, hiszen csak egy alkalommal kerültek felhasználásra, viszont jóval kedvezőbb az áruk, mint egy új tengeri konténeré!

Tengeri konténer új

Az egyutas tengeri raktár konténereink kifogástalan műszaki állapotúak, rúdzárral felszereltek, por és cseppmentesen záródó végajtókkal kialakított biztonságos raktározási rendszerek, így a benne tárolt nagy értékű tárgyak, anyagok a külső károsodástól védettek.

A rétegelt extra vastag (vasfa) padlózat nagy teherbírású, a konténer belseje targoncázható, így a nehezebb tárgyak is könnyedén mozgathatók a tengeri raktárkonténer belsejében.

Az egyutas tengeri tároló konténerek előnyei

 Az egyutas tengeri konténerek előnye kettős: kiváló műszaki tartalom és kedvező ár!

A Konténer Hungária Kft. 10.000 négyzetméteres, Budapest határában található konténer bemutató telephelyén előzetes időpont egyeztetést követően szívesen segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő új (egyutas) tengeri raktár konténert.

Tengeri konténer Budapest

Akár olcsó, akár minőségi tengeri konténert keres, nálunk megtalálja!

Tengeri raktár konténerek szabvány méretei és műszaki paraméterei

A tengeri tároló konténerek szabvány méretei:

  • 20 lábas, 14 m2 alapterületű tengeri raktárkonténer: 6 m x 2,45 m
  • 40 lábas, 28 m2 alapterületű tengeri raktárkonténer: 12 m x 2,45 m
  • 40 lábas, 28 m2 alapterületű 2,7 méter magas tengeri raktárkonténer: 12 m x 2,45 m 

A 20' és 40' standard normál magasságú (2,6 m), illetve High Cube (2,9 m) magasított használt tengeri konténerek legfontosabb paraméterei:

  • masszív, korrózió álló CORTEN acél vázszerkezet,
  • 2mm vastagságú, rendkívüli stabilitást és biztonságot nyújtó trapézlemezből készült oldalfalak,
  • 30mm vastag rétegelt trópusi fa (vasfa) padlózat,
  • kifogástalan műszaki állapot (ajtók víz és légmentes záródása).

Új (egyutas) tengeri konténert vásárolna, vagy bérelne?

Cégünk, a Konténer Hungária Kft. szinte az összes meghatározó tengeri hajótársasággal és konténer lízinggel foglalkozó multinacionális céggel kapcsolatban áll és naprakész piaci ismeretekkel rendelkezik a hazai és európai piacokat illetően.

Emiatt a legjobb árakat tudjuk kínálni Önnek, ha új (egyutas) tengeri konténert vásárolna vagy bérelne!

Részletes termékkínálatunkat a www.kontener.hu oldalon tekintheti meg, ahol a legolcsóbb aktuális kínálatunkat is megtalálja.

Az általunk értékesített konténerekre visszavásárlási garanciát vállalunk!

Tengeri konténer árak - eladás és bérbeadás

A Konténer Hungária Kft. már 890.000.- Ft + Áfa  kínál eladásra új (egyutas) tengeri raktár konténert és akár már havi 17.000 forint + ÁFA összegtől tudunk egyutas tengeri raktár konténert bérbe adni!

Részletes információkért és az aktuális eladó tengeri konténer kínálatunkért kattintson!

A fenti árak ajánlatnak nem minősülnek, illetve nem tartalmazzák a ki- és visszaszállítási díjat és a depózási költséget.